Τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στα σύνορα με την Γεωργία προτείνει η Ρωσία
Ζώνη ασφαλείας κατά μήκος των συνόρων με τη Γεωργία επιθυμεί να δημιουργήσει η Ρωσία, προκειμένου να αποτραπεί η διείσδυση των Τσετσένων ανταρτών. Ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι η πρόταση θα συζητηθεί αρχικά με την γεωργιανή κυβέρνηση.
Ζώνη ασφαλείας κατά μήκος των συνόρων με τη Γεωργία επιθυμεί να δημιουργήσει η Ρωσία, προκειμένου να αποτραπεί η διείσδυση των Τσετσένων ανταρτών. Ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί αρχικά με την γεωργιανή κυβέρνηση.
«Εκτιμούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία μιας ζώνης ασφαλείας στις περιοχές της Γεωργίας που συνορεύουν με τη Ρωσία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κονσταντίν Τότσκι, επικεφαλής της ρωσικής συνοριακής φρουράς στην περιοχή.
Σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Τότσκι συμπλήρωσε ότι στόχος της Ρωσίας είναι να σταματήσει τη διείσδυση των Τσετσένων ανταρτών.
«Η ζώνη θα εκτείνεται σε απόσταση από 20 έως και 40 χιλιόμετρα. Όπως είναι αναμενόμενο θα συζητήσουμε την πρόταση με τους Γεωργιανούς συναδέλφους μας» κατέληξε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.