Μία ακόμα νίκη θέλει ο Μπάγεβιτς για να κλείσει θετικά η χρονιά
«Η επιτυχία μας με τον ΠΑΟ δεν θα έχει καμία αξία αν δεν συνεχιστεί με θετικό αποτέλεσμα εναντίον του ΟΦΗ την Κυριακή» είπε ο Ντ.Μπάγεβιτς εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ την Κυριακή, τονίζοντας ότι έτσι θα κλείσει και η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ αύριο ο ΠΑΟΚ με μια τελευταία προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στη Νεα Ευκαρπία. Από τον αγώνα αυτό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ουντέζε, Αμπονσά και ο τραυματίας Μπορμπόκης για τους γηπεδούχους.
Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους Τοχούρογλου, Κατσιαμπή, Καραδήμο, Χασιώτη, Κουλακιώτη, Καφέ, Γεωργιάδη, Λουτσιάνο, Κωνσταντινίδη, Οκκά, Γιασεμή, Εγκωμίτη, Νάστο, Σπάσιτς, Φουτσίνι, Φρούσο, Πουρλιοτόπουλο και Ζαβαντία. Σχέδια για πιθανή ενδεκάδα ακόμα δεν μπορούν να γίνουν, καθώς ο Μπάγεβιτς έχει προβλήματα με τη συγκρότηση του κορμού της ομάδας του, κάτι που θα το αποφασίσει σήμερα, αύριο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής έκανε την εξής δήλωση: «Η επιτυχία μας με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει καμία αξία αν δεν συνεχιστεί με θετικό αποτέλεσμα εναντίον του ΟΦΗ την Κυριακή.
Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κλείσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με επιτυχία για το 2001. Επίσης, μία νίκη σε βάρος του ΟΦΗ θα μας διατηρήσει σε μια βαθμολογική θέση τέτοια που θα έχει επαφή με την κορυφή και θα μας δίνει ελπίδες για το μέλλον.
Πιστεύω ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και σε αυτό τον αγώνα της ομάδας μας».
Η 9η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο κατάφατσα με τον υποβιβασμό – Το 45% που «πνίγει» την Τότεναμ και όσα… έκανε μαζί για την φέρουν στην πιο δεινή θέση της σύγχρονης ιστορίας της