Υψηλοί στόχοι από την Toyota για 1.000.000 πωλήσεις μετά το 2005
Αύξηση των πωλήσεών της τα επόμενα χρόνια προβλέπει η Toyota, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα ξεπεράσει ακόμα και το στόχο της για 800.000 πωλήσεις αυτοκινήτων μέχρι το 2005.
Αύξηση των πωλήσεών της τα επόμενα χρόνια προβλέπει η Toyota, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα ξεπεράσει ακόμα και το στόχο της για 800.000 πωλήσεις αυτοκινήτων μέχρι το 2005.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Toyota Motor Europe στον τομέα των πωλήσεων και του marketing, Thierry Dombreval, αναμένεται ο συγκεκριμένος στόχος να επιτευχθεί νωρίτερα.
Έτσι, η Toyota έθεσε ως στόχο τις ένα εκατομμύριο μονάδες το χρόνο για την ευρωπαϊκή επικράτεια, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί μέχρι πότε υπολογίζεται να φτάσουν στο συγκεκριμένο επίπεδο οι πωλήσεις της εταιρείας.
Πέρυσι οι πωλήσεις της Toyota στην Ευρώπη άγγιξαν τις 547.000, σημειώνοντας αύξηση 1% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Μάλιστα, το πρώτο πεντάμηνο του 2002 οι πωλήσεις της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 13%, στις 282.777 μονάδες.
Πρέπει να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στη γερμανική, τη γαλλική και την ισπανική αγορά είναι απαραίτητο να αυξήσουμε το μερίδιό μας, το οποίο αυτή την εποχή κυμαίνεται ανάμεσα στο 2% και το 3% συνέχισε ο T.Dombreval.
Για να υλοποιηθεί όμως ο στόχος θα απαιτηθεί και ευρωπαϊκή βοήθεια και συγκεκριμένα από το νέο μικρό μοντέλο που θα κατασκευαστεί από κοινού με τον όμιλο PSA στην Τσεχία, το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της Toyota, θα προσθέσει περίπου 100.000 μονάδες.
Το 2004 το 60% των αυτοκινήτων που θα διατίθενται στην αγορά θα κατασκευάζονται στην Ευρώπη και θα βασίζονται σε τρία δάπεδα ανέφερε ο T.Dombreval. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η πολυτελής φίρμα της Toyota, η Lexus, χρειάζεται μια επανεξέταση προκειμένου να είναι επιτυχής, ενώ οι τεχνολογικές καινοτομίες της ιαπωνικής εταιρείας αποδεικνύουν ότι στόχος της είναι η βελτίωση της εικόνας της.
Επιπρόσθετα, η Toyota διαθέτει τέσσερα πολυχρηστικά μοντέλα (Yaris Verso, Corolla Verso, Avensis Verso και Previa) ικανοποιώντας τις ανάγκες όλων των αγοραστών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πολύ καλή πορεία του RAV στην κατηγορία των SUV.
Σημαντικό όμως ποσοστό στις πωλήσεις κατέχουν και τα υβριδικά μοντέλα, αφού, όπως δήλωσε ο T.Dombreval, μέχρι στιγμής έχουν πουλήσει 100.000 υβριδικά αυτοκίνητα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το 2005 η Toyota θα κατασκευάζει 300.000 υβριδικά αυτοκίνητα ετησίως.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας