Τα εύσημα του F.Williams στον R.Schumacher και τη Michelin
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ralf Schumacher και την απόδοση των ελαστικών της Michelin δήλωσε ο Frank Williams, που παρακολούθησε την ομάδα του να σημειώνει στο Grand Prix Καναδά τη δεύτερη φετινή της νίκη.
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ralf Schumacher και την απόδοση των ελαστικών της Michelin δήλωσε ο Frank Williams, που παρακολούθησε την ομάδα του να σημειώνει στο Grand Prix Καναδά τη δεύτερη φετινή της νίκη.
«Το μονοθέσιο είναι εκπληκτικό και ο Ralf είναι γεννημένος νικητής. Η Michelin έκανε πολύ καλή δουλειά. Τα ελαστικά της εξέπληξαν αρκετούς. Mερικούς από αυτούς μάλιστα τους πλήγωσαν» δήλωσε ο επικεφαλής της Williams.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν τη βρετανική ομάδα την επικρατέστερη για τη νίκη στον Καναδά. Τα ελαστικά της γαλλικής εταιρείας αναμενόταν να είναι ανταγωνιστικά των Bridgestone και ο ισχυρός κινητήρας της BMW θα βοηθούσε το μονοθέσιο στις μεγάλες ευθείες της πίστας.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήταν ανταγωνιστικοί όλο το διήμερο στη Williams, δεν ήταν τόσο αισιόδοξοι. «Τα δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά εμείς δεν ήμαστε ποτέ τόσο αισιόδοξοι, καθώς γνωρίζουμε το μονοθέσιο καλύτερα από αυτούς. Το μονοθέσιό μας είναι πολύ καλό και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Ο Ralf μάς είπε από τον ασύρματό ότι το μονοθέσιο ήταν φανταστικό και πολύ γρήγορο στις ευθείες. Αυτό όμως δεν σήμαινε ότι πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» κατέληξε ο Frank Williams.
Ο Ralf Schumacher παραμένει στην τέταρτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Οδηγών, αλλά η διαφορά του πλέον από τον Rubens Barrichello έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς. Η Williams βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Κατασκευαστών με διαφορά 20 βαθμών από τη δεύτερη McLaren.
auto.in.gr
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Μαρτίου
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- Από τη Βαρκελώνη στο Ελληνικό – Πώς η ΑΙ και οι ψηφιακές υποδομές επανασχεδιάζουν τις πόλεις
- Πώς θα καταλάβουμε ότι η γάτα μας πλήττει – Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της
- Ηράκλειο: Θρήνος για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του – Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του
- H Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Πίτερς για το καλοκαίρι
- Κυνικός Τραμπ: «Μπορεί να ξαναχτυπήσουμε το Χαργκ απλά για την πλάκα» – Τι είπε για τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ,
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442