Π. Πρωτάθλημα Ράλι (WRC): Χειρουργήθηκε ο Tommi Makinen
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tommi Makinen χειρουργήθηκε ακόμη μία φορά στη μύτη, σε μία προσπάθεια να αποθεραπευτεί από την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tommi Makinen χειρουργήθηκε ακόμη μία φορά στη μύτη, σε μία προσπάθεια να αποθεραπευτεί από την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες.
Η ιγμορίτιδα του Φινλανδού οδηγού της Mitsubishi επιδεινώθηκε μετά το ισπανικό Ράλι, παρά την θεραπευτική αγωγή με χορήγηση αντιβιοτικών.
Εχω την εντύπωση ότι τώρα είμαι αρκετά καλύτερα τόνισε ο Tommi Makinen. Στην Καταλονία, θυμάμαι ότι δεν αισθανόμουν καλά στις μεγάλες ειδικές του αγώνα, εξαιτίας της ιγμορίτιδας. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και πιστεύω πως στο Ράλι Αργεντινής θα επιδοθώ απερίσπαστος στη δουλειά μου, έχοντας καλύτερα αποτελέσματα.
O Φινλανδός οδηγός είχε και στο παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα ιγμορίτιδας. Μετά το RAC Ράλι του 1997, αρρώστησε από πνευμονία, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του 1998. Τότε είχε χειρουργηθεί για πρώτη φορά στη μύτη, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν επιτυχή.