Formula 1: Ήταν λάθος η απόφαση του R.Barrichello δηλώνει ο E.Irvine
Ο Eddie Irvine επιτίθεται ακόμα μία φορά με δηλώσεις του στον Michael Schumacher και την τακτική που ακολουθεί η Ferrari, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα το δεύτερο οδηγό της Scuderia, Rubens Barrichello.
Ο Eddie Irvine «επιτίθεται» ακόμα μία φορά με δηλώσεις του στον Michael Schumacher και την τακτική που ακολουθεί η Ferrari, χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» το δεύτερο οδηγό της Scuderia, Rubens Barrichello.
Ο Ιρλανδός υποστηρίζει ότι η απόφαση του Βραζιλιάνου οδηγού να αφήσει την ομάδα της Stewart για να μεταπηδήσει στη Ferrari ήταν λανθασμένη. O Eddie Irvine, πριν μεταβεί στην Jaguar την περσινή αγωνιστική περίοδο, υπήρξε team-mate του Γερμανού πρωταθλητή για τέσσερα χρόνια στην ιταλική ομάδα.
Σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό ο Ιρλανδός είχε αναφέρει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος με την ομάδα των «ιαγουάρων», παρ όλο που στο πρωτάθλημα 2000 κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα με το μονοθέσιό του. Ο Eddie Irvine πιστεύει ότι ο Rubens Barrichello αργά ή γρήγορα θα μετανιώσει που έφυγε από την ομάδα της Stewart, η οποία το 1999 εξαγοράστηκε από την Jaguar.
«Εγώ πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφασή μου να συνεργαστώ με την Jaguar. Εσύ πιστεύεις (σ.σ.: απευθυνόμενος στο συνομίλητή του) ότι ο Rubens είναι πιο ευτυχισμένος στη Ferrari; Ήταν ο ήρωας στη Stewart και τώρα είναι αυτός που τερματίζει ένα γύρο πίσω από τον Michael» δήλωσε κυνικά ο Eddie Irvine.
Ο Rubens Barrichello κατέλαβε την τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα -την καλύτερη στην καριέρα του- και κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη. Αυτό είναι κάτι που δεν παραβλέπει ο ιδιόρρυθμος Ιρλανδός, αλλά παράλληλα υποστηρίζει ότι με το να είναι team-mate του Michael Schumacher, μειώνεται το κύρος του.
«Έκανε καλή δουλειά, αλλά τώρα όλοι ξέρουν ότι είναι απλώς ένας καλός οδηγός, ο οποίος δεν μπορεί ωστόσο να κερδίσει τον Michael Schumacher. Αυτό είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη μεταγραφή του στη Ferrari και το ίδιο θα συνέβαινε σε εμένα ή και σε οποιονδήποτε άλλο» κατέληξε ο Eddie Irvine.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας