Ενημέρωση των αγωνιζομένων του 2001 από την ΕΘΕΑ
Η Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘΕΑ) προσκαλεί στα γραφεία της όλους τους αγωνιζόμενους που θα λάβουν μέρος στη φετινή αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς.
Η Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘΕΑ) προσκαλεί στα γραφεία της όλους τους αγωνιζόμενους που θα λάβουν μέρος στη φετινή αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς.
Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στους αγώνες ταχύτητας και αναβάσεων του 2001 θα συναντηθούν με τις αντίστοιχες επιτροπές της ΕΘΕΑ την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στα γραφεία της (Λ. Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευή) στις 5:00 μ.μ., ενώ όσοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες ράλι, θα συναντηθούν με την αρμόδια επιτροπή της ΕΘΕΑ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα.
auto.in.gr
- Ιράν: Την κατάληψη του νησιού Χαργκ εξετάζει ο Τραμπ – Η επιχείρηση θα απαιτούσε χερσαίες δυνάμεις
- Οπαδοί της Ροσάριο πέταξαν φουσκωτές κούκλες με φανέλες της Νιούελς στο γήπεδο (vid)
- Όσκαρ 2026: Λίγες εκπλήξεις, πολλά Τιμοτέ Σαλαμέ αστεία και ένας safe δρόμος
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
- Υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ: Κίνημα… χωρίς κινηματίες!
- Λαμία: 27χρονη μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
- Ο Κομπανί δεν έχει τερματοφύλακες – Η Μπάγερν «ξέμεινε» και ετοιμάζει 16χρονο για το Champions League
- Γιατί η πρόσβαση στην αντισύλληψη παραμένει άνιση στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442