Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Πιατσέντζα
Τα κρούσματα ντόπινγκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος. Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, ο Νίκολα Κάτσια και ο Στέφανο Σακέτι, που αγωνίζονται στην Πιατσέντζα, βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Τα κρούσματα ντόπινγκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος. Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, ο Νίκολα Κάτσια και ο Στέφανο Σακέτι, που αγωνίζονται στην Πιατσέντζα, βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο σχετικός έλεγχος για τον 31χρονο Κάτσια και τον 29χρονο Σακέτι έγινε μετά τον αγώνα της 23ης Δεκεμβρίου με τη Σαμπτόρια για τη Β κατηγορία Ιταλίας και, όπως έγινε γνωστό, η Ολυμπιακή Επιτροπή της γειτονικής χώρας θα αποφασίσει αν θα μεταβιβάσει το φάκελο της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, παράγοντες της Πιατσέντζα δήλωσαν ότι βρίσκονται σε επαφή με τους ιθύνοντες της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιταλίας, ενώ ετοιμάζουν τη γραμμή υπεράσπισης που θα ακολουθήσουν για τους δύο ποδοσφαιριστές.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.