Ο Αρης έφυγε με φιλικό 1-1
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Αρη με την εθνική ομάδα του Λιβάνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρεντά Αντάρ στο 22, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» ισοφάρισε ο Θεοδωρίδης με απευθείας φάουλ στο 71ο λεπτό.
26
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Αρη με την εθνική ομάδα του Λιβάνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρεντά Αντάρ στο 22, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» ισοφάρισε ο Θεοδωρίδης με απευθείας φάουλ στο 71ο λεπτό.
Χρέη προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκτέλεσε ο Νίκος Μηλιώνης, βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν ταξίδεψε στο Λίβανο.
Λίβανος: Φατάλ, Γιεντεμπεριάν, Μοργκενστέρν, Νααμαμί (58 Φιτζανί), Ντοναπεντιάν, Ζεΐν (62 Ντος Σάντος), Σίλβα, Χατζαριάν, Χαϊσάλ Αντάρ, Σαλχά (76 Χαμντάν), Ρεντά Αντάρ.
Αρης: Κατεργιαννάκης (51 Λαμπάκης) Μάρκος, Παπαδόπουλος, Κυζερίδης, Κυπαρίσσης (51 Χαριστέας), Μπα (46 Ναγκόλι), Λιολίδης (60 Σιλιγαρδάκης), Κούτσης, Μπάρκογλου, Κολτσίδας, Θεοδωρίδης.
* Ο αγώνας δεν έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βηρυτού, επειδή ανακατασκευάζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442