Το Χιούστον 103-99 το Σαν Αντόνιο στη Δύση
Ένα ακόμη βήμα προς τα πλέι οφ πραγματοποίησαν οι Χιούστον Ρόκετς, που τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) κέρδισαν τους πρωτοπόρους της Δύσης, Σαν Αντόνιο Σπερς, με 103-99, με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ματ Μπούλαρντ. Το Ντάλας επικράτησε 109-99 του Φοίνιξ και παρέμεινε πέμπτο, πάνω από τους Μπλέιζερς.
63
Ένα ακόμη βήμα προς τα πλέι οφ πραγματοποίησαν οι Χιούστον Ρόκετς, που τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) κέρδισαν τους πρωτοπόρους της Δύσης, Σαν Αντόνιο Σπερς, με 103-99, με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ματ Μπούλαρντ. Το Ντάλας επικράτησε 109-99 του Φοίνιξ και παρέμεινε πέμπτο, πάνω από τους Μπλέιζερς.
Ο Ματ Μπούλαρντ ήλθε από τον πάγκο για να πετύχει 18 πόντους σε μόλις 16 λεπτά συμμετοχής ανατρέποντας την εις βάρος της ομάδας του διαφορά των 20 πόντων με την οποία προηγήθηκε το Σαν Αντόνιο.
Με 6/7 τρίποντα ο 34χρονος φόργουορντ έφερε τα πάνω κάτω μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, όπου οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν κυρίαρχοι.
«Ήταν σπουδαία εμφάνιση» είπε για τον Μπούλαρντ ο πρώτος σκόρερ των Ρόκετς Στιβ Φράνσις, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους, ενώ ο Κατίνο Μόμπλεϊ προσέθεσε άλλους είκοσι έξι.
«Τα σουτ μου δούλεψαν πολύ καλά, και το είχα πει στους συμπαίκτες μου: η μέση μου έχει πρόβλημα, όχι το σουτ μου» εξήγησε χαριτολογώντας ο Μπούλαρντ, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει όντως συνεχή προβλήματα με τη μέση του.
Ο Τιμ Ντάνκαν πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ για τους Σπερς, ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον είχε 22 πόντους, αλλά ο Αντόνιο Ντάνιελς, η φετινή χρυσή μεταγραφή του Σαν Αντόνιο, έμεινε στους επτά πόντους με 2/8 σουτ.
Οι Ρόκετς βρίσκονται στην ένατη θέση της Δύσης με 38-29, έναντι του 38-28 της όγδοης Μινεσότα και του 38-27 του έβδομου Φοίνιξ.
Ασταμάτητος ο Νοβίτζκι
Ο Γερμανός Ντιρκ Νοβίτζκι συνεχίζει να θαμπώνει τον κόσμο του ΝΒΑ, και με μία ακόμη μεγαλοπρεπή εμφάνιση οδηγεί το Ντάλας σε ολοένα πιο ψηλές θέσεις εν όψει των πλέι οφ.
Με τους 34 πόντους του (10/17 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/8 βολές, 13 ριμπάουντ και τέσσερα κοψίματα) οι Μάβερικς κέρδισαν 109-99 τους Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον Ιάκωβο Τσακαλίδη για έξι μόλις λεπτά.
Ο Σον Μάριον βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, και οι 32 πόντοι, οι εννέα ασίστ και τα άλλα τόσα ριμπάουντ του Τζέισον Κιντ δεν έπιασαν τόπο.
Ο Στιβ Νας με 28 πόντους και ο Μάικλ Φίνλεϊ με 20 συμπλήρωσαν το γνωστό τρίο του Ντάλας, που σούταρε με 66,7% στα τρίποντα (8/12) και έφτασε τη διαφορά στους 20 πόντους λίγο πριν από την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.
Το Ντάλας βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Δύσης με 43-23.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442