Μιλήστε επιτέλους μόνο στο γήπεδο – Δεν έκανε αποκαλύψεις ο Τσάρτας
Οι... καταγγελίες του Βασίλη Τσάρτα για την ύπαρξη στο εσωτερικό της ομάδας κάποιων που δημιουργούν προβλήματα στην ΑΕΚ έβαλαν φωτιά σε ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση και ιδιοκτήτρια εταιρεία. Οι παίκτες ζήτησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε κλίμα έντασης εξηγήσεις από τον Τσάρτα, καθώς άπαντες αισθάνθηκαν θιγμένοι επειδή μίλησε αόριστα.
Οι… καταγγελίες του Βασίλη Τσάρτα για την ύπαρξη στο εσωτερικό της ομάδας κάποιων που δημιουργούν προβλήματα στην ΑΕΚ έβαλαν φωτιά σε ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση και ιδιοκτήτρια εταιρεία. Οι παίκτες ζήτησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε κλίμα έντασης εξηγήσεις από τον Τσάρτα, καθώς άπαντες αισθάνθηκαν θιγμένοι επειδή μίλησε αόριστα.
Παρά τις πιέσεις, ο Τσάρτας δεν αποκάλυψε τους… ρουφιάνους.
«Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε! Εγώ θέλω να μιλάτε στο γήπεδο, όχι έξω από αυτό» ήταν η αντίδραση του Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος τόσο με τον καταγγέλλοντα Τσάρτα όσο και με το σύνολο των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τη διαρροή των εσωτερικών πληροφοριών της ομάδας προς τον Τύπο.
«Η ιδιοκτήτρια είναι πολύ δυσαρεστημένη από την εικόνα που παρουσιάζεται, για την οποία είστε εσείς οι υπεύθυνοι. Τι μπορεί να κάνει η διοίκηση για να σας προστατεύσει όταν εσείς δεν προστατεύετε τους εαυτούς σας; Παράπονο από την ιδιοκτήτρια δεν μπορείτε να έχετε, αφού σας πληρώνει. Αλλάξτε την εικόνα» ήταν η προειδοποίηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκου Στράτου, ο οποίος μιλούσε ως εκπρόσωπος της NetMed.
Στον αγωνιστικό τομέα, την Παρασκευή δεν κατάφεραν να μπουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ο Ακης Ζήκος, ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Μιλέν Πέτκοφ, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη χθεσινή προπόνηση όταν αισθάνθηκε τράβηγμα στο μηρό. Αντίθετα, ο Νίκος Κωστένογλου ακολούθησε την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.
Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή τη Δευτέρα στην Πάτρα ο Τόνι Σαβέβσκι δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζαγοράκη, Λάκη και Καραγιάννη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...