Έκτακτη συνάντηση του Λίπι με τον πρόεδρο της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι
Δευτέρα ή Τρίτη θα γίνει η συνάντηση που ζήτησε ο πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι με τον προπονητή της Μαρτσέλο Λίπι, ύστερα από την ήττα του συλλόγου στην πρεμιέρα του campionato.
26
Δευτέρα ή Τρίτη θα γίνει η συνάντηση που ζήτησε ο πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι με τον προπονητή της Μαρτσέλο Λίπι, ύστερα από την ήττα του συλλόγου στην πρεμιέρα του campionato.
Σύμφωνα με δηλώσεις των παικτών, ο Λίπι τούς χαρακτήρισε «κακομαθημένα παιδιά» και τόνισε ότι πλέον δεν του δείχνουν εμπιστοσύνη. Τα λόγια αυτά, βέβαια, μπορεί να είναι μία έμμεση προαναγγελία παραίτησης, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.
Παρ όλα αυτά, ο αρχηγός της Ίντερ Λαουρέν Μπλανκ δεν παραδέχτηκε ότι οι παίκτες έχουν κάτι εναντίον του Λίπι. «Αν δεν πιστεύαμε στον Λίπι, δεν θα δουλεύαμε τόσο σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Η εμφάνιση της Κυριακής ήταν καταστροφή. Εμείς, οι παίκτες, πρέπει να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- «Παίρνει Λοβέρν η Παρτιζάν» (pic)
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442