Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του προέδρου της Βραζιλίας Καρντόζο στον Μπαριτσέλο
Η πρώτη νίκη στην καριέρα του Βραζιλιάνου οδηγού της Formula 1 Ρούμπενς Μπαριτσέλο στο Grand Prix του Χοκενχάιμ έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής ακόμη και από τον πρόεδρο της πατρίδας του. Ο Φερνάντο Ενρίκε Καρντόζο απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μπαριτσέλο, που ωστόσο παραμένει συνετός και χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας να μιλήσει για τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
63
Η πρώτη νίκη στην καριέρα του Βραζιλιάνου οδηγού της Formula 1 Ρούμπενς Μπαριτσέλο στο Grand Prix του Χοκενχάιμ έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής ακόμη και από τον πρόεδρο της πατρίδας του. Ο Φερνάντο Ενρίκε Καρντόζο απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μπαριτσέλο, που ωστόσο παραμένει συνετός και χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας να μιλήσει για τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η νίκη σου τιμά όλους τους Βραζιλιάνους. Συγχαρητήρια αναφέρεται στο τηλεγράφημα του Καρντόζο προς τον Μπαριτσέλο. Ηταν η πρώτη νίκη Βραζιλιάνου οδηγού σε Grand Prix μετά τον Αϊτον Σένα, η πρώτη του Μπαριτσέλο στην καριέρα του, έπειτα από συμμετοχή του σε 123 αγώνες.
Αυτή η νίκη ήλθε ύστερα από πολύ καιρό. Μου είναι αρκετή προς το παρόν. Δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ή να συζητώ το ενδεχόμενο της κατάκτησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εξηγεί ο Μπαριτσέλο, που έφτασε τους 46 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας οδηγών, όπου προηγείται ο Μίκαελ Σουμάχερ με 56 και ακολουθούν οι Χάκινεν – Κούλτχαρντ με 54.
Είναι σπουδαίο να βρίσκομαι στην οικογένεια της Ferrari. Ο κόσμος βέβαια μιλά για τον πρώτο και το δεύτερο οδηγό κάθε ομάδας, αλλά δεν με ενοχλεί καταλήγει ο Μπαριστέλο, δεύτερος οδηγός της ιταλικής ομάδας που έχει για πρώτο όνομα το Γερμανό Μίκαελ Σουμάχερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442