Για 46 μόλις εκατοστά ο Παναγιώτης Στρούμπακος έχασε μία ακόμα ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Ο Ελληνας αθλητής, με χρόνο 1:46.76, κατέλαβε την έκτη θέση στη γενική κατάταξη των 800 μ., στο μίτινγκ της Βουδαπέστης, ενώ το όριο πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση είναι: 1:46.30. Πρώτος στο μίτινγκ ήταν ο Μουλαούτζι (Ν.Αφρική) με 1:45.55.
Ο Παναγιώτης Στρουμπάκος έχει, πάντως, δύο ακόμα ευκαιρίες για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ολυμπιακό μίτινγκ της Θεσσαλονίκης αλλά και στα Τοφάλεια της Πάτρας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.