Ολα για την απόκτηση του Ριβάλντο είναι αποφασισμένη να τα δώσει η Μίλαν. Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος της ομάδας είναι τώρα ο Βραζιλιάνος άσος.
Ολα για την απόκτηση του Ριβάλντο είναι αποφασισμένη να τα δώσει η Μίλαν. Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος της ομάδας είναι τώρα ο Βραζιλιάνος άσος.
Ο Γκαλιάνι, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τις προθέσεις των ροσονέρι η μετακόμιση του Ριβάλντο στο Μιλάνο, αφού, εάν οι μπλαουγκράνα παραχωρήσουν τον Φίγκο στη Ρεάλ, δεν πρόκειται να συζητήσουν τη μεταγραφή του Ριβάλντο.
Εάν η Μπαρτσελόνα χάσει τον Φίγκο, μάλλον δεν θα αφήσει να φύγει και ο Ριβάλντο υπογράμμισε ο Γκιαλάνι και συνέχισε: Εάν, όμως, τον πείσει να μείνει, τότε θα είναι πιο πιθανό να πάρουμε τον Ριβάλντο, αφού δεν πρόκειται να τον πιέσουν να συνεχίσει στην ομάδα.
Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι το ενδιαφέρον τόσο για τον Μπέκαμ όσο και για τον Φίγκο δεν έχει εκλείψει, τόνισε, όμως, ότι μάλλον είναι απίθανο να τους αποκτήσει η Μίλαν.
Θα προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός μονάχα από τους τρεις παίκτες που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο στόχαστρο, δηλαδή τους Μπέκαμ, Ριβάλντο και Φίγκο. Η Μίλαν πλησίασε και χθες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, όμως, μας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μπέκαμ. Δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος και σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία του συλλόγου του δήλωσε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.