Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει σε έξι μήνες, αναμένεται να κοστίσει περίπου 20 δισεκατομμύρια δραχμές και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2002.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει σε έξι μήνες, αναμένεται να κοστίσει περίπου 20 δισεκατομμύρια δραχμές και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2002.
Τα κεφάλαια για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά δέκα δισεκατομμύρια δραχμές από την Ιονική Ξενοδοχειακή, η οποία ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Hilton, και από τραπεζικό δανεισμό.
Οπως δήλωσε ο Γ.Κωστόπουλος, πρόεδρος της Alpha Bank, η οποία κατέχει το 86% της Ιονικής Ξενοδοχειακής, με την κίνηση αυτή επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διασπορά των μετοχών της εταιρείας στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό.
Παράλληλα, χθες Τετάρτη ο Γ.Κωστόπουλος ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνιών μεταξύ της Hilton International και της Ιονικής Ξενοδοχειακής, για την ανανέωση της διαχείρισης των δύο ξενοδοχείων που ελέγχονται από την τελευταία.
Η πρώτη συμφωνία, που έχει δεκαετή διάρκεια, αφορά στη διαχείριση του Hilton Αθηνών και η δεύτερη στον έλεγχο του ξενοδοχείου Rhodes Imperial Hotel, το οποίο θα μετονομαστεί σε Hilton Rhodes Hotel από 1/1/2001.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας