Ο Αρης φαίνεται πως ξεπέρασε την ήττα-αποκλεισμό από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο Ελλάδας και πήρε τη νίκη στο γήπεδο Χαριλάου επί του Απόλλωνα με σκορ 2-1, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α εθνικής κατηγορίας.
Ο Αρης φαίνεται πως ξεπέρασε την ήττα-αποκλεισμό από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο Ελλάδας και πήρε τη νίκη στο γήπεδο Χαριλάου επί του Απόλλωνα με σκορ 2-1, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α εθνικής κατηγορίας.
Το α ημίχρονο δεν είχε και πολλά να προσφέρει στους φιλάθλους, που παρά τη βροχή έδωσαν το παρών στο Χαριλάου για να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Ιλια Πέτκοβιτς. Οι κίτρινοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ ο Απόλλωνας δεν ήταν καθόλου απειλητικός. Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι 0-0.
Στην επανάληψη όμως ο Αρης εμφανίστηκε μεταμορφωμένος και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Στο 46 ο Μάριος Αγαθοκλέους βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά αργότερα οι κίτρινοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όμως ο Ιγκόρ Γκλούτσεβιτς αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης όμως διόρθωσε το λάθος του στο 72 όταν με σουτ κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-0.
Ο Απόλλωνας πάντως δεν τα παράτησε, και ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 77 λεπτό κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Πέτκοβιτς. Σημειώνεται πάντως πως στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους με κόκκινη κάρτα ο Διαμαντής.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο