
Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις των υπολογιστών χειρός
Σε μία από τις δεκάδες έρευνες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και ειδικότερα κατά την εορταστική περιόδο, αναφέρεται ότι ο δείκτης πωλήσεων των υπολογιστών χειρός παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 169% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό.
40
Σε μία από τις δεκάδες έρευνες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και ειδικότερα κατά την εορταστική περιόδο, αναφέρεται ότι ο δείκτης πωλήσεων των υπολογιστών χειρός παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 169% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό.
Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε από την εταιρεία εμπορικών αναλύσεων NPD Intelect. Σύμφωνα με τα πορίσματά της, η πολύ μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των υπολογιστών χειρός δεν επηρέασε τις πωλήσεις επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, οι οποίες σημείωσαν και αυτές αισθητή άνοδο κατά την ίδια περίοδο.
Ο Σίμα Βάσα, διευθυντικό στέλεχος της NPD, δήλωσε χαρακτηριστικά: Οι καταναλωτές έχουν πλέον πειστεί για την ευχρηστία αλλά και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν ήδη οι υπολογιστές χειρός και θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τα νέα βελτιωμένα μοντέλα τους. Είναι ενδεικτικό ότι οι καταναλωτές φάνηκαν πρόθυμοι να αγοράσουν κάποιο εξελιγμένο μοντέλο υπολογιστή χειρός, παρά το γεγονός ότι με τα ίδια χρήματα μπορούσαν να αγοράσουν έναν κανονικό υπολογιστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά την Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου
- «Πόσο καλοί είναι οι συμπολίτες σου;»: Από τη Σουηδία ως τις ΗΠΑ, πώς κρίνουμε ηθικά ο ένας τον άλλον
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Επιβεβαίωση in-Δρομολογείται διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων από κοινού για ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ
- Γελάμε και κλαίμε για το ίδιο πράγμα: Η Γκισλέιν Μάξγουελ κάνει μαθήματα «γυναικείας ενδυνάμωσης» στη φυλακή
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: 7 προτάσεις για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
- Ενοίκια: Τα SOS και οι παγίδες στη συμπλήρωση του E2 για μηδενισμό του φόρου
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα εις βάθος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν η 57χρονη καθηγήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442