
ΕΕ και Ιαπωνία συμφωνούν για επανέναρξη των συνομιλιών του ΠΟΕ
Η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ιαπωνία συμφώνησαν την Τρίτη να εργασθούν από κοινού για την επανάληψη, το συντομότερο δυνατόν, των διαπραγματεύσεων για το παγκόσμιο εμπόριο.
34
Η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ιαπωνία συμφώνησαν την Τρίτη να εργασθούν από κοινού για την επανάληψη, το συντομότερο δυνατόν, των διαπραγματεύσεων για το παγκόσμιο εμπόριο.
Σε κοινή ανακοίνωση, που εκδόθηκε μετά τη λήξη συνομιλιών υψηλού επιπέδου μεταξύ Ιαπώνων υπουργών και μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι δύο πλευρές τονίζουν ότι η έναρξη σύντομα ενός νέου γύρου συνομιλιών θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠOE).
Reuters
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442