Οι επιλογές του Δανιήλ για τα φιλικά με Βουλγαρία και Νιγηρία
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών ποδοσφαίρου, Βασίλης Δανιήλ, ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που θα δώσουν το παρών για τους δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με τη Νιγηρία (13/11, Κιλκίς) και τη Βουλγαρία (17/11, Κοζάνη).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών ποδοσφαίρου, Βασίλης Δανιήλ, ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που θα δώσουν το παρών για τους δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με τη Νιγηρία (13/11, Κιλκίς) και τη Βουλγαρία (17/11, Κοζάνη).
Οι Ελληνες παίκτες, που κλήθηκαν, είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Λυμπερόπουλος, Γκούμας, Μπασινάς (Παναθηναϊκός), Γεωργιάδης, Βενετίδης (ΠΑΟΚ), Κατεργιαννάκης, Κούτσης (Αρης), Στολτίδης (Ηρακλής), Κυπαρίσσης, Παπαδημητρίου (Ξάνθη), Ουζουνίδης (Πανηλειακός), Δερμιτζάκης (ΟΦΗ), Μαχλάς (Αγιαξ), Ζαγοράκης (Λέστερ), Νταμπίζας (Νιουκάστλ), Γεωργάτος (Ιντερ), Κωνσταντινίδης (Χέρτα) και Τσάρτας (Σεβίλη).
Ο Βασίλης Δανιήλ απέκλεισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα, στις 15 Νοεμβρίου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.