Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Αισιόδοξοι και απαισιόδοξοι για την κλήρωση του UEFA

Αισιόδοξοι και απαισιόδοξοι για την κλήρωση του UEFA

Προγνωστικά μπορεί να μην κάνουν, υπόσχονται όμως ότι οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ωραίους αγώνες. Οι ελληνικές ομάδες, που δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καλούνται να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολους αντιπάλους στη φάση των 32 του Κυπέλλου UEFA.

26

Προγνωστικά μπορεί να μην κάνουν, υπόσχονται όμως ότι οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ωραίους αγώνες. Οι ελληνικές ομάδες, που δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καλούνται να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολους αντιπάλους στη φάση των 32 του Κυπέλλου UEFA.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, παίκτης του Ολυμπιακού, αισθάνεται πάντως ότι θα αγωνίζεται ακόμη στο Champions League, δηλώνοντας ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γιουβέντους είναι ομάδες βγαλμένες από το Champions League. Eμείς, τουλάχιστον, έτσι αισθανόμαστε και έτσι θα παίξουμε. Πάντως είναι ευκαιρία για μας να αποδείξουμε ότι έχουμε πάρει κάποιες εμπειρίες. Οσο για τον αποκλεισμό, είπε πως όταν χτίζεται μία ομάδα, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα. Διαφορετικό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και διαφορετικά τα ματς στην Ευρώπη.


Ο βοηθός του Γιάννη Κυράστα, Στράτος Αποστολάκης, λίγο πολύ υποστηρίζει ότι επιθυμούσε ένα δυνατό αντίπαλο ώστε οι παίκτες του να αποκτήσουν εμπειρία: Εγώ τέτοια παιχνίδια περίμενα για να αποδείξω κάτι, αλλά πετυχαίναμε κάτι απίθανους αντιπάλους. Πρέπει αυτές τις ομάδες με ειδικό βάρος να τις βγάζουμε από το τέλμα. Οι τωρινοί παίκτες δεν πάσχουν από ταλέντο, αλλά η δική μου γενιά ήταν ψυχικά πολύ πιο δυνατή και μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο. Καλή τύχη και στις τρεις ελληνικές ομάδες.


Από πλευράς ΑΕΚ, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος είχε αγωνιστεί πριν από τέσσερα χρόνια κόντρα στη Μονακό, τόνισε: Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Μονακό. Πρόσφατα, την κερδίσαμε σε φιλικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με την τότε ομάδα της Μονακό. Εχει πολύ καλούς παίκτες, όπως τους Τρεζεγκέ, Σιμεόνε και Μπαρτέζ. Και οι τρεις κληρωθήκαμε με δύσκολους αντιπάλους, αλλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν χωράνε προβλέψεις. Ολα μπορούν να γίνουν γιατί σε τέτοια ματς αλλάζει η ψυχολογία μας, ενώ ο Ακης Ζήκος πρόσθεσε: Η Μονακό δεν είναι άσημη ομάδα, έχει γρήγορους και έμπειρους παίκτες. Εμείς φοβόμασταν μόνο τους Γερμανούς, από εκεί και πέρα θα βάλουμε τα δυνατά μας.


Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Ρομπέρτο Μπέτεγκα, τόνισε: Είναι δύσκολη κλήρωση. Μπορούσαμε να κληρωθούμε με ευκολότερο αντίπαλο, καθώς ξέρουμε τον Ολυμπιακό και μας ξέρει. Πέρσι έγιναν δύο σκληρά παιχνίδια, όπου η κλήρωση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Γνωρίζουμε ότι η ελληνική ομάδα ενισχύθηκε με τους Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω. Καλό για μας ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στο Ντέλε Αλπι και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε.


Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Λα Κορούνια, Σίρο Λόπεζ, ανέφερε: Δεν είναι εύκολη κλήρωση. Δεν ξέρω πολλά για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός φέτος, αλλά η ελληνική ομάδα έχει γνωστό όνομα στην Ευρώπη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
Cookies