Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Περιστέρι στη Γερμανία επί της Τρίερ με 91-73, στην 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Κόρατς.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε 4 αγώνες για την ελληνική ομάδα. Ετσι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που στο ημίχρονο προηγήθηκε με 46-34, παραμένει στην κορυφή του 14ου ομίλου με 7 βαθμούς, όσους έχει και η ΡΤΤ Αγκυρας.
Πρώτοι σκόρερ του Περιστερίου ήταν οι Φορντ με 22, Μικ με 19 και Οκανσέ με 19 (3 τρίποντα). Από την Τρίερ ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας, Γκρέι, με 17 πόντους. Στο άλλο ματς του ομίλου: ΡΤΤ Ανκαρα – Μπρόντνιο 100-76
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.