Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Φραγκάκης: Ωραίος, μυστηριώδης και διεθνής

Αντώνης Φραγκάκης: Ωραίος, μυστηριώδης και διεθνής

Ο Αντώνης Φραγκάκης είναι ίσως από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου και δεν έχουν άδικο αυτοί, που τον έχουν αποκαλέσει ως τον Κλούνεϊ της Ελλάδας. Γεννήθηκε το 1963. Αρρενωπός, ψηλός, με κορμί σμιλεμένο και με φωνή άκρως ερωτική, ο Αντώνης Φραγκάκης δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει την καριέρα […]

Ο Αντώνης Φραγκάκης είναι ίσως από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου και δεν έχουν άδικο αυτοί, που τον έχουν αποκαλέσει ως τον Κλούνεϊ της Ελλάδας.
Γεννήθηκε το 1963.
Αρρενωπός, ψηλός, με κορμί σμιλεμένο και με φωνή άκρως ερωτική, ο Αντώνης Φραγκάκης δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει την καριέρα του παρά σαν μοντέλο.
Συμμετείχε σε πολλές καμπάνιες και σε ντεφιλέ μόδας για μεγάλους διεθνείς οίκους, με μεγάλη επιτυχία και έκτισε μια καριέρα, που πολλοί θα ζήλευαν, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει σε Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη και έχει κάνει διαφήμιση με την Κλόντια Σίφερ.

Παράλληλα με το μόντελινγκ και τη διαφήμιση έκανε κάποια μαθήματα υποκριτικής στη σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Ήταν θέμα χρόνου να εισχωρήσει στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, αφού σε χρόνο ρεκόρ, οι προτάσεις για ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές έπεφταν βροχή.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Παιδιά της Νιόβης

Το 2004 συμμετείχε στα «Παιδιά της Νιόβης», την κοινωνική σειρά της ΝΕΤ σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, δίπλα σε αξιόλογους συναδέλφους, όπως τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Μαρία Τζομπανάκη, τον Άγγελο Αντωνόπουλο. To 2005, η σειρά αποσπά συνολικά πέντε βραβεία, στην τηλεοπτική διοργάνωση «Πρόσωπα», μεταξύ αυτών, «Καλύτερης Σκηνοθεσίας» και «Καλύτερου Σεναρίου».

Οι Μάγισσες της Σμύρνης

Το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη, που διαβάστηκε και αγαπήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και ταυτόχρονα η ακριβότερη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, που προβλήθηκε από το Mega το 2005, με μεγάλη επιτυχία και πάλι σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, και τον Αντώνη Φραγκάκη να ερμηνεύει το ρόλο του Σείριου Καραμάνη.
To 2006, στα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα», η σειρά απέσπασε συνολικά τέσσερις διακρίσεις, ενώ τα τραγούδια της σειράς ερμηνεύει η Φωτεινή Δάρρα.

Κάρμα

Το 2009 συμμετέχει στην σειρά «Κάρμα» στο ρόλο του Άγγελου, που προβάλλεται από το κανάλι του Ant1.
Η πρεμιέρα έγινε στις 7 Οκτωβρίου 2009.

ΘΕΑΤΡΟ

Παράλληλα με την τηλεόραση ο ηθοποιός έχει παίξει σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο, όπως στο
«Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης», με τους Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Αριέττα Μουτούση, στο «Θα σε πάρει ο δρόμος» του Σάκη Σερέφα με τους: Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τζένη Θεωνά και φέτος στην θεατρική διασκευή του σπουδαίου μυθιστορήματος του Αλεσσάντρο Μπαρίκκο «Μετάξι», που παρουσιάζεται από 6 Φεβρουαρίου 2013 στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων του Λευτέρη Βογιατζή.
Μια ιστορία μεταξιού και συναισθημάτων σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Μάνια Παπαδημητρίου, Βάλια Παπαχρήστου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Την προσωπική του ζωή την κρατά «ερμητικά» κλειστή από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και πρόσφατα μαθεύτηκε πως από το 2006 είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Θεοδώρα Τζήμου.
Μυστηριώδης, θαρρείς λίγο απόμακρος ρουφά τα απλά πράγματα της ζωής, αφού τον γοητεύουν μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή η παρέα της σκυλίτσας του Φανής, ακόμα και το περπάτημα στη φύση στα μονοπάτια κάποιου βουνού.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024