Ένας άνδρας στη Βραζιλία που ντύθηκε «ανδρικό μόριο» και βγήκε με τη στολή αυτή στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου είναι σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για το παγκοσμίου φήμης καρναβάλι, συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για… σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με την Daily Mail την καταγγελία για τον άνδρα που φόρεσε τη στολή έκαναν γυναίκες που θεώρησαν ότι πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση.
Η σύλληψη του άνδρα έγινε, πάντως, ειρηνικά με τον ίδιο να μην προβάλει καμία αντίσταση.
Man Dressed As 7ft Penis Arrested For Harassing Women
A man dressed as a 7ft penis was arrested by police in Rio de Janeiro, Brazil, after women complained that he was harassing them. pic.twitter.com/BHqvK8GVQu
Στη φωτογραφία από τη σύλληψη φαίνονται μόνο τα πόδια και το πρόσωπο του άνδρα, καθώς ο αστυνομικός – με ένα ρόπαλο κρυμμένο κάτω από τη μασχάλη του – τον έχει συλλάβει.
Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας που συνελήφθη χρησιμοποιούσε τη στολή του για να κυνηγάει γυναίκες που συμμετείχαν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας