Στο σημείωμα που φέρεται να άφησε ο 15χρονος μαθητής που βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος στο δωμάτιό του στην Αργυρούπολη, εστιάζουν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ο 15χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του, από τους ίδιους τους γονείς του στο σπίτι τους, στην Αργυρούπολη.
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δεχόταν bullying από συμμαθητές του στο σχολείο. Αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων ερευνούν με διακριτικότητα όλα τα δεδομένα προκειμένου να οδηγηθούν στα αίτια της αυτοκτονίας και να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζουν σημειώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του παιδιού ενώ θα ερευνήσουν και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Σ΄ ένα από αυτά τα σημειώματα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έγραφε ότι δεχόταν bullying από συμμαθητές του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας