Σάκοτα: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια 40 λεπτά όπως ο Ολυμπιακός»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στην αμυντική απόδοση της ΑΕΚ και ανέφερε πως όταν οι Ερυθρόλευκοι παίζουν δυνατά για 40 λεπτά, τότε όλα είναι περιορισμένα.
Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 94-77 για τον 1ο ημιτελικό της Stoiximan GBL, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μιλά μετά το ματς.
Ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε πως όταν οι Ερυθρόλευκοι παίζουν δυνατά για 40 λεπτά τότε όλα είναι περιορισμένα, ενώ στάθηκε στην αμυντική απόδοση της ομάδας του.
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
«Όταν ο Ολυμπιακός παίζει 40 λεπτά δυνατά, όλα είναι περιορισμένα. Είχαμε κάποια κομμάτια που παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Αμυντικά θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα.
Θέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πλεονέκτημα έχουν οι ομάδες που έχουν βάθος στον πάγκο. Δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια 40 λεπτά όπως ο Ολυμπιακός».
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442