Ο Μάρκο Νίκολιτς έκανε γνωστή την εντεκάδα της ΑΕΚ για το αποψινό (3/5, 21:00) ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Παναθηναϊκόστη Λεωφόρο. Ο Σέρβος τεχνικός κρατά και πάλι τον Γιόβιτς στον πάγκο, με τους Βάργκα, Ζίνι να ξεκινούν στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Πήλιος επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια για την Ένωση και τετράδα στην άμυνα οι Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος. Στον άξονα θα είναι οι Πινέδα, Μαρίν, στα δύο άκρα οι Κοϊτά, Περέιρα και στην επίθεση οι Βάργκα, Ζίνι.
Συνοπτικά η εντεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Πινέδα, Μαρίν, Κοϊτά, Περέιρα, Βάργκα και Ζίνι.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.