Ατύχημα σημειώθηκε στο Λιμάνι της Ζακύνθου, όταν πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυλλήνη-Ζάκυνθος, προσέκρουσε στο μόλο κατά την πρόσδεση.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news το ατύχημα δημιούργησε έντονη ανησυχία ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου, οι οποίοι ευτυχώς δεν υπέστησαν τραυματισμούς.
Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν προκλήθηκαν φθορές στο πλοίο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).