Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα και Μπράγκα-Φράιμπουργκ είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε την Πόρτο στο «Σίτι Γκράουντ» με 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, που νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και με 2/2 νίκες πέρασε στην τελική τετράδα.
Μπράγκα-Φράιμπουργκ είναι το άλλο ζευγάρια, με τους Πορτογάλους να κερδίζουν στην Ισπανία την Μπέτις με 4-2 (1-1 το πρώτο ματς), ενώ η Φράιμπουργκ κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Θέλτα και με «δύο στα δύο» απέναντι στην ισπανική ομάδα πέρασε στα ημιτελικά.
Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 20 Μαΐου και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μπεσίκτας (Vodafone Arena) στην Κωνσταντινούπολη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.