Θα σκηνοθετήσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ το prequel του «Ocean’s 11» με πρωταγωνίστρια την Μάργκο Ρόμπι;
Η ιστορία αναμένεται να διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της κωμωδίας «Ocean’s Eleven» του 2001, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμπρωταγωνιστήσει με την Μάργκο Ρόμπι στο νέο prequel του «Ocean’s 11», ενδέχεται να υπογράψει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία της ταινίας.
Aν το deal κλείσει, το κινηματογραφικό πρότζεκτ θα είναι η τέταρτη ταινία μεγάλου μήκους του Κούπερ σε ρόλο σκηνοθέτη, μετά το «A Star Is Born», το «Maestro» και το «Is This Thing On?».
Όσα γνωρίζουμε
Η ιστορία αναμένεται να διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της κωμωδίας «Ocean’s Eleven» του 2001, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς.
Η Κάρι Σόλομον δημιούργησε ένα προσχέδιο του σεναρίου για το prequel, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Variety, διαδραματίζεται στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1960.
View this post on Instagram
Η αρχική ταινία «Ocean’s 11» έκανε πρεμιέρα το 1960, με πρωταγωνιστές τους Φρανκ Σινάτρα, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, Τζόι Μπίσοπ, Πίτερ Λόφορντ και Ντιν Μάρτιν. Η ταινία «Oceans» σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ έδωσε το έναυσμα για δύο sequel (το «Ocean’s Twelve» του 2004 και το «Ocean’s Thirteen» του 2007), καθώς και για το reboot «Ocean’s Eight» του 2018 με τις Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ και Ριάνα.
Μεγάλωσαν, αλλά δεν έμαθαν
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζει επίσης μια νέα ταινία «Ocean’s», με την επιστροφή των Ρόμπερτς, Ντέιμον, Πιτ και Ντον Τσιντλ.
Μιλώντας στο Uproxx τρία χρόνια νωρίτερα, ο Κλούνεϊ δήλωσε ότι: «Έχουμε ένα πολύ καλό σενάριο για μια ακόμη ταινία ‘Ocean’s’». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν το σενάριο προορίζεται για ένα πιθανό «Ocean’s 14», ο Κλούνεϊ απάντησε: «Λοιπόν, δεν θέλω να το ονομάσω έτσι. Εννοώ ότι, η ιδέα πίσω από αυτό ταιριάζει περισσότερο με το ‘Εκδίκηση με στυλ’».
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναφερόταν στην ταινία του Μάρτιν Μπρεστ από το 1979, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Τζορτζ Μπερνς, Αρτ Κάρνεϊ, Λι Στράσμπεργκ και Τσαρλς Χάλαχαν.
Ο Ζακ Μπραφ έκανε το ριμέικ της ταινίας το 2017 με ένα καστ που περιλάμβανε τους Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν και Άλαν Άρκιν. Η πλοκή επικεντρώνεται σε τρεις ηλικιωμένους που συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν μια ληστεία, άρα, κάτι παρόμοιο αναμένουμε να δούμε και στην πολυαναμενόμενη ταινία του.
«Είμαστε πολύ μεγάλοι για να κάνουμε ό,τι κάναμε παλιά, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά έξυπνοι για να ξέρουμε πώς να τη γλιτώσουμε», είπε ο Κλούνεϊ στο Variety πέρυσι.
*Με πληροφορίες από: Variety
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442