Φωτιά σημειώθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.
Η φωτιά προκλήθηκε περί τις 15:40 επί της οδού Αριστείδου 12 σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές για έκρηξη πριν την πρόκληση της πυρκαγιάς.
Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο το περιστατικό.
Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ατόμου, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.