Ο Πανιώνιος νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Volley League, στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Βαρίκας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιστορικός βρέθηκε πίσω στα σετ με 1-0, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του Ολυμπιακού και τελικά να πάρει τη νίκη.
Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι ξέσπασαν και έκαναν το 1-1 με το 27-25, παίρνοντας έτσι ώθηση και ψυχολογία για να «κλειδώσουν» την επικράτηση στη συνέχεια.
Με την έλευση του τρίτου σετ, οι «κυανέρυθρες» μπήκαν καλύτερα στο ματς και γρήγορα κατέκτησαν το σετ με 25-20, παρότι οι Ερυθρόλευκες προσπάθησαν να μειώσουν.
Το τέταρτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Πανιώνιος το κατέκτησε με 25-12 και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.