Κλείσιμο αυλαίας στη 17η αγωνιστική της Stoiximan GBL σήμερα Κυριακή (1/2), με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Αρχικά στις 13:00 το Μαρούσι θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο κλειστό του Αγίου Θωμά, σε ένα ματς δίχως αύριο. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία.
Στις 16:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη Betsson στη Θεσσαλονίκη. Ο Κέντρικ Ναν παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.
Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα σπουδαίο διπλό στην Τουρκία στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ και πλέον θέλουν 2/2 και συνδυασμό αποτελεσμάτων για προκριθούν στην επόμενη φάση του Eurocup. Στο πρωτάθλημα έχουν ρεκόρ 7-7 και θέλουν να ανεβούν όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL:
Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός υπήρξε προσωρινή διακοπή ως φόρος τιμής για τον 20χρονο οπαδό του δικεφάλου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά.
Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι η Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τίτλο, διέλυσε με 5-2 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» και ξέφυγε ξανά στο +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.