Για το διπλό στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ
Οι αναμετρήσεις Ατρόμητος – Ολυμπιακός και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας (10/1) στη Stoiximan Super League
Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ανοίγει αυλαία, σήμερα Σάββατο (10/1), η 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις 19:30 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει μετά τι θα γίνει αύριο (11/1) στο Άρης – ΑΕΚ.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές. Μισός ο Ολυμπιακός καθώς πλάι στις γνωστές απουσίες του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, του Λορέντσο Πιρόλα και του Μπρούνο Ονιεμαέτσι, ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο πρώτης γραμμής. Έξω ο Ροντινέι, έξω και ο Ποντένσε.
Ούτε ο Βραζιλιάνος που είναι άρρωστος και έχει χάσει σχεδόν όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας. Ούτε ο Πορτογάλος που παρότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι σοβαρό (ευτυχώς) συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Μάνσα, Ρέτσος, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
Στα αγωνιστικά του Ατρόμητου, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει διαθέσιμους τους Τσιγγάρα, Οζέγκοβιτς και Τσιλούλη, ενώ επέστρεψε ο Ματουσαμί από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις, αφού την ερχόμενη Τετάρτη (14/1, 18:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ενώ έξι μέρες αργότερα θα φιλοξενήσει τη Λεβερκούζεν (20/1, 22:00) για το Champions League. Αναβλήθηκε το ματς με τον Αστέρα (17/1).
Πιθανές ενδεκάδες στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός:
Ατρόμητος (Κέρκεζ): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Καραμάνης, Ματουσαμί, Γιουμπιτάνα, Μίχορλ, Μπάκου, Τσαντίλας.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Μάρτινς, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ταρέμι.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Κλεπετσάνης
Τέταρτος: Γιουματζίδης
VAR: Παπαδόπουλος, Μόσχου
Την ίδια ώρα (19:30) ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου, χάρη στον «ήρωα» Μοναστηρλή που έπιασε το τελευταίο πέναλτι του Καραμάνη στη διαδικασία.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην 3η θέση με 35 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, γεγονός που δεν επιτρέπει σκέψεις για ροτέισον.
Πιθανές ενδεκάδες στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ:
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ζίβκοβιτς, Μαυρίας, Γκαρθία, Σιέλης, Μανρίκε, Κόγιτς, Σατσιάς, Ενκολόλο, Ματσάν, Μίχαλακ, Άλεξιτς.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Γιακουμάκης.
Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Παπαδάκης
Τέταρτος! Μπουρουζίκας
VAR: Ευαγγέλου, AVAR: Βεργέτης
Το πρόγραμμα της ημέρας και της αγωνιστικής θα ανοίξει με την αναμέτρηση Κηφισιά – ΑΕΛ στις 17:00.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442