Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη επισημοποίησαν τη σχέση τους. Το νέο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι ο γιος του Κωνσταντίνος έκανε πρόταση γάμου στην πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 28 ετών και η 30χρονη Μαρία Σάκκαρη είναι πέντε χρόνια μαζί.
Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν όταν ο γιος του πρωθυπουργού εθεάθη στις κερκίδες του Court Suzanne – Lenglen στο Παρίσι, να πανηγυρίζει την πρόκριση της Σάκκαρη στις 8 του Roland Garros τον Ιούνιο του 2021.
Σε βίντεο που ανάρτησε από την Αυστραλία, όπου συμμετέχει στο United Cup, διακρίνεται το μονόπετρο του αρραβώνα τους.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.