Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ελιτζούρ Ράμλα από το Ισραήλ (σ.σ. η οποία είναι τυπικά γηπεδούχος) στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (11/12, 19:00), για τη φάση των «32» του Eurocup μπάσκετ Γυναικών.
H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού, για τη φάση των «32» του EuroCup μπάσκετ Γυναικών, με τυπικά γηπεδούχο την ισραηλινή Ελιτζούρ Ράμλα, θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κεκλεισμένων των θυρών, την Πέμπτη (11/12) στις 19:00».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή όπως αποκάλυψε το «Buongiorno» του MEGA, με την εκπομπή να παρουσιάζει και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.