Μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Παρτιζάν αναζητεί τον επόμενο προπονητή της, και σύμφωνα με το «Kurir», αυτός αναμένεται να είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ιταλός είχε αρνηθεί στην αρχή την πρόταση της ομάδας, καθώς ήθελε να επιλυθεί η κατάσταση με τον «Ζοτς», ωστόσο μετά την μόνιμη αποχώρηση του Σέρβου από την ομάδα του Βελιγραδίου, όλα δείχνουν ότι ο Τρινκιέρι θα επιστρέψει μετά από 5 χρόνια στον πάγκο της.
Όλα δείχνουν συμφωνία Τρινκιέρι με Παρτιζάν
Πλέον, απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για να έρθουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν, ο 57χρονος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Παρτιζάν και θα διαδεχτεί τον θρύλο των Σέρβων, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα, που αποχώρησε πριν από λίγα 24ωρα από την ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην προηγούμενη θητεία του με την ομάδα, ο Τρινκιέρι είχε κατακτήσει ένα Σούπερ Καπ Αδριατικής Λίγκας και δύο κύπελλα Σερβίας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.