Βάρκιζα: Ξύλο και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών – Συμμετείχαν και ανήλικοι
Τέσσερις νεαροί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή στη Βάρκιζα, με δύο από αυτούς να φέρουν τραύματα από μαχαίρι και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
-
Φόνος στο Μονακό – Ποιός δολοφόνησε τον δισεκατομμυριούχο τραπεζίτη Έντμοντ Σάφρα; Ο νοσοκόμος, η Ρωσική μαφία και η «μαύρη χήρα»
-
Η Ουκρανία, τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια και το Βέλγιο ως νέο «μαύρο πρόβατο» στη διχασμένη ΕΕ
-
Πέθανε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Πίτερ Αρνέτ – Κάλυψε τους πολέμους του Βιετνάμ και του Κόλπου
-
Πρέπει ή δεν πρέπει να κλείνετε τους καθρέπτες του αυτοκινήτου όταν παρκάρετε;
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών, ανάμεσά τους και ανήλικοι, σημειώθηκε χθες Κυριακή στη Βάρκιζα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 19:40, στην οδό Ποσειδώνος 20 Α, δυο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Δύο από τους νεαρούς φέρουν τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Τη μια ομάδα αποτελούσαν 4 Ελληνες και ένας Αλβανός (16, 18, 19, 20 και 17 ετών), και την άλλη 2 Πακιστανοί και ένας Βούλγαρος (15, 16, και 17 ετών).
Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο Ελληνες από άσκηση σωματική βίας και οι δύο Πακιστανοί από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
Συλλήψεις
Οι φέροντες τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ολοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο έχουν συλληφθεί, κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίασης του νόμου περί όπλων.
- Φουρνιέ: «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή – Θα γίνουμε καλύτεροι»
- Αγρότες: Βήμα – βήμα οι επόμενες κινήσεις – «Πάγωσε» ο διάλογος, «ζεστάθηκαν» τα μπλόκα
- Βρυξέλλες: Στον «πάγο» η συμφωνία Mercosur μέχρι τον Ιανουάριο
- Ο Αντετοκούνμπο για τον λόγο που οι φαν των Μπακς είχαν εξοργιστεί μαζί του: «Ποιος είναι αυτός ο Έλληνας;»
- Iστορική επίσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του OHE στη Δαμασκό – Mήνυμα Ελλάδας για συμπερίληψη και λογοδοσία
- Τραμπ: Νέα πίεση στην Ουκρανία – Να «κινηθεί γρήγορα» στις διαπραγματεύσεις για το τέλος του πολέμου
- ΠΑΣΟΚ: Ένοχη σιωπή της κυβέρνησης μπροστά στις συνεχείς αποκαλύψεις στη δίκη του Predator
- Θέμα Eurofighter και Γλυπτών του Παρθενώνα έβαλε ο Γεραπετρίτης στην ΥΠΕΞ του Ηνωμένου Βασιλείου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 18.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442