Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (23/11) για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να επιλέγει ένα πρόσωπο-έκπληξη για την αποστολή των Πράσινων, για το ματς στις Σέρρες.
Αυτός είναι ο Τόνι Βιλένα, που επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από την πρώτη αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλάνιασπορ.
Εκτός έμειναν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας, όπως και οι Σάντσες, Κυριακόπουλος και Πελίστρι. Απών λόγω ίωσης είναι ο Ντραγκόφσκι..
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Σε συνέντευξή του σε podcast, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα- για την περίοδο που σκέφθηκε ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ απάντησε και στο αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό.
Η ομοσπονδία σκεφτόταν εδώ και καιρό να βάλει φρένο στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων από τον Λανουά. Tο επόμενο βήμα είναι να σταματήσει τις «ανοιχτές» εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές