Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (23/11) για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να επιλέγει ένα πρόσωπο-έκπληξη για την αποστολή των Πράσινων, για το ματς στις Σέρρες.
Αυτός είναι ο Τόνι Βιλένα, που επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από την πρώτη αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλάνιασπορ.
Εκτός έμειναν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας, όπως και οι Σάντσες, Κυριακόπουλος και Πελίστρι. Απών λόγω ίωσης είναι ο Ντραγκόφσκι..
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στο Σικάγο ενόψει της συναυλία του στο United Center στις 7 Μαρτίου και σε κάποιες στιγμές χαλάρωσης έκανε σουτάκια στο θρυλικό γήπεδο των Μπουλς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να δελεάσει τον Γιούργκεν Κλοπ και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μιλήσει με τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ