Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Βορίζια: «Να σταματήσει το κακό εδώ» – Συγκλονίζει η μάνα της αδικοχαμένης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη
Η γυναίκα που πριν λίγες ώρες ήταν στην κηδεία της κόρης της, βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να πει ότι δεν έχει μίσος για κανέναν και ότι αυτό που θέλει είναι «να σταματήσει το κακό εδώ».
Με λόγια που συγκλονίζουν η μητέρα της αδικοχαμένης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη κάνει έκκληση μέσω του in να σταματήσει εδώ το κακό που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στα Βορίζια και να μην υπάρξει συνέχεια στον κύκλο αίματος.
Η γυναίκα που πριν λίγες ώρες ήταν στην κηδεία της κόρης της, βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να πει ότι δεν έχει μίσος για κανέναν και ότι αυτό που θέλει είναι «να σταματήσει το κακό εδώ».
«Τους αγαπώ κι ας μας σκοτώσανε»
«Όπως αγαπώ όλο τον κόσμο, αγαπώ και αυτούς και ας μας σκοτώσανε» λέει η κυρία Βασιλική συγκλονίζοντας με το μεγαλείο ψυχής.
«Ας σταματήσει εκεί που είναι τώρα, ας μην πεθάνουν κι άλλοι. Μίσος δεν κρατώ. Σε κανέναν δεν κρατώ μίσος. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Τώρα από εκεί και πέρα αν θέλουν σασμό; σασμό. Αν θέλουν ηρεμήσουν; να ηρεμήσουν. Άλλο πράμα δεν έχω να πω» καταλήγει η κυρία Βασιλική.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου