Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Στον εισαγγελέα ο προπονητής γυναικείας ομάδας βόλεϊ – Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς της όσα βίωνε - Η δράση του προπονητή βόλεϊ εις βάρος της ανήλικης ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2024 και συνεχίστηκε έως τον Μάιο του 2025
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα ο 71χρονος προπονητής ομάδας βόλεϊ γυναικών με έδρα τη ΝΑ Αττική, που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (31/10) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και Εκμετάλλευσης Ενηλίκων (Τ.Δ.Ε.Ε.) Λαυρεωτικής.
Ο 71χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, για κατάχρηση ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη θέση του προπονητή προκειμένου να προσεγγίσει την 16χρονη αθλήτρια της ομάδας του.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς της όσα βίωνε
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δράση του προπονητή βόλεϊ εις βάρος της ανήλικης ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2024 και συνεχίστηκε έως τον Μάιο του 2025.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, σε μια στιγμή εξομολόγησης, αποκάλυψε στους γονείς της όσα βίωνε. Οι γονείς της ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει προανακριτική έρευνα από το Τ.Δ.Ε.Ε. Λαυρεωτικής.
Στο πλαίσιο της έρευνας, η ανήλικη μεταφέρθηκε, συνοδεία των κηδεμόνων της και αστυνομικών, στο «Σπίτι του Παιδιού», όπου διενεργήθηκε δικανική εξέταση από εξειδικευμένο προσωπικό. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας, σε συνδυασμό με τις μαρτυρικές καταθέσεις και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, οδήγησαν στο σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του 71χρονου.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
«Αναφέρουμε ότι από την υπηρεσία μας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, γεν. 12/07/1954 στον Πειραιά Αττικής, κατοίκου Λαυρίου Αττικής, περιοχή Πάνορμος – Πούντα Ζέζα, κάτοχου του υπ’ αριθ. ***** Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, κατηγορούμενο για παράβαση των άρθρων 342 και 98 Π.Κ. “Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση”.
Ειδικότερα αναφέρουμε ότι ο ανωτέρω εκμεταλλευόμενος τη θέση του ως προπονητής ομάδας βόλεϊ στο Λαύριο Αττικής, προσέγγισε από τα τέλη του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2024 την ημεδαπή γεν. 2008, κάτοικος Πούντα Ζέζα Λαυρίου Αττικής και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου