Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα των Πειραιωτών και τόνισε ότι είναι πρόβλημα που οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν 90 πόντους σε ματς εντός έδρας.
Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα στα κρίσιμα σημεία αλλά και το σουτ στο τρίποντο.
Αναλυτικά, όσα είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά σε όλο το ματς. Δεχθήκαμε 90 πόντους στην έδρα μας και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει στα κρίσιμα σημεία να παίζουμε καλύτερη άμυνα και να σουτάρουμε καλύτερα από το τρίποντο».
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ