Ένα τροχαίο που θύμισε σενάριο ταινίας δράσης σημειώθηκε στη λεωφόρο Ευελπίδων στη Βάρη, το πρωί της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου.
Υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες μια νταλίκα που μετέφερε σακιά με χώμα ανετράπη, καταλήγοντας πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Ευελπίδων.
Ο οδηγός του φορτηγού εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του και απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.
Από καθαρή τύχη, στο αυτοκίνητο που καταπλακώθηκε από τα χώματα δεν επέβαινε άνθρωπος εκείνη την ώρα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).