Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες μειώνουν σε 2-1 με πέναλτι του Ελ Κααμπί (vid)
Ο Ολυμπιακός μειώνει σε 2-1 απέναντι στη Μπαρτσελόνα χάρη σε πέναλτι του Ελ Κααμπί στο 53′ με πέναλτι. Στη φάση ακυρώθηκε γκολ του Μαροκινού για να δοθεί η εσχάτη των ποινών.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα με μία «τρελή» φάση.
Στο 49′ ο Ελ Κααμπί σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Ποντένσε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και μέσω VAR δόθηκε πέναλτι για χέρι του Έρικ Γκαρθία πριν το γκολ.
Όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο Ποντένσε ήταν εκτεθειμένος, άρα το γκολ του Ελ Κααμπί δεν θα μετρούσε. Γι’ αυτό η φάση γύρισε πίσω και δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελ Κααμπί για το 2-1 στο 53′.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας