Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πολύ καλό ξεκίνημα του Σορτς στο ΣΕΦ (vids)
Ο Τι Τζέι Σορτς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο ντέρμπι του ΣΕΦ...
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Basket League και το ντέρμπι έχει ξεκινήσει με πολύ καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν πόντο-πόντο στα πρώτα λεπτά, με τον Τι Τζέι Σορτς να είναι αυτός που οδηγεί τους φιλοξενούμενους.
Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και φαίνεται πως καλύπτει επάξια το κενό του Κέντρικ Ναν σε αυτό το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, στο πρώτο δεκάλεπτο κατέγραψε 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, κέρδισε 3 φάουλ και είχε 12 στο σύστημα αξιολόγησης.
Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες φάσεις του Σορτς
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Μετά τον αποκλεισμό, σοκ και με τον Εκιτικέ στη Λίβερπουλ: Εννιά μήνες εκτός δράσης με ρήξη αχιλλείου
- Ο Γουόκαπ απάντησε για το θέμα του διαβατηρίου: «Είναι ανόητο, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πολίτης»
- Ατάκα με νόημα του Μπαρτζώκα για τα play offs της Euroleague: «Καλύτερα οι άλλοι να αποφύγουν εμάς…»
- Επικό τρολάρισμα της Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα μέσω social media (vid)
- Ο Σλοτ στον κόσμο του: «Η Λίβερπουλ έχει λαμπρό μέλλον» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442