Όπως όλα δείχνουν, Ερυθρός Αστέρας και Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμος μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, τουλάχιστον σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του σερβικού MozzartSport.
Σύμφωνα εν λόγω δημοσίευμα, το κακό ξεκίνημα του Αστέρα στη Euroleague δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση που ήδη εξετάζει εναλλακτικές για τον πάγκο της ομάδας.
Σέρβος ο αντικαταστάτης
Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να προχωρήσει σε «φιλικό χωρισμό» με τον Έλληνα τεχνικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως για διάδοχος του Σφαιρόπουλου θα προτιμηθεί κάποιος Σέρβος.
Το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν θα ανακοινωθεί πριν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σφαιρόπουλου, με πιο πιθανές λύσεις αυτές των Ντέγιαν Ράντονιτς και Σάσα Ομπράντοβιτς, αφού αμφότεροι είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.