Γνωστή έγινε η εντεκάδα της ΑΕΚ για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League με την Κηφισιά στο Περιστέρι. Ο Μάρκο Νίκολιτς προχωρά σε πολλές αλλαγές, με τους Ζοάο Μάριο και Καλοσκάμη να ξεκινούν βασικοί ενώ ο Πιερό θα είναι στην επίθεση.
Ο Στρακόσα παραμένει στο τέρμα με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πενράις στην άμυνα. Μάνταλος και Πινέδα θα είναι στον άξονα ενώ οι Ζοάο Μάριο, Κοϊτά και Καλοσκάμης θα είναι πίσω από τον Πιερό.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσια, Μουκουντί, Βίντα Ρότα, Πενράις, Πινέδα, Μάνταλος, Ζοάο Μάριο, Κοϊτα, Πιερό, Καλοσκάμης
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.