Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ στη Stoiximan GBL, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τρεις μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς.
Συγκεκριμένα, πρόκειται να εφαρμοστεί η αποβολή προπονητή, βοηθού ή κάποιου μέλους από τον πάγκο αν σε περίπτωση εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσει αιφνιδιασμό.
Ακόμη, άλλη μία τροποποίηση αφορά το σουτ από μακρινή απόσταση, αφού πλέον δεν θεωρείται προσπάθεια για σουτ όταν η μπάλα αναπαύεται στο(α) χέρι(α) του επιτιθέμενου και αυτός επιχειρεί σουτ από το πίσω μέρος του γηπέδου όταν του γίνεται φάουλ, εκτός αν πρόκειται για την λήξη περιόδου η αγώνα ή λήξης 24″.
Τρίτον, ακόμη μία αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στα challenges, τα οποία αυξάνονται από ένα σε δύο. Ωστόσο κάθε προπονητής, μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο ένα στα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αλλαγές θα σημειωθούν στη Stoiximan GBL, την Α1 Γυναικών, την Elite League και τη National League 1.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.