Τζένιφερ Λόπεζ: Κατάξανθη και εντυπωσιακή στο τρέιλερ της ταινίας «Kiss Of The Spider Woman»
Η Τζένιφερ Λόπεζ ανανεωμένη μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ. Η 55χρονη, που έκλεισε έναν χρόνο χωρισμένη από τον Μπεν Άφλεκ, διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της.
Η Τζένιφερ Λόπεζ με διαφορετικό στιλ στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Kiss Of The Spider Woman», που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 20 Αυγούστου. Η 55χρονη καλλιτέχνης, που έκλεισε έναν χρόνο χωρισμένη από τον Μπεν Άφλεκ διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της.
Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.
Το φιλμ διαδραματίζεται το 1981 – Ο ρόλος της Λόπεζ
Στην ταινία, η Λόπεζ υποδύεται την Ίνγκριντ Λούνα, μια εκθαμβωτική σταρ του σινεμά, διάσημη για τον ρόλο της ως γυναίκα-αράχνη, η οποία σκοτώνει τους εραστές της με ένα φιλί.
Το φιλμ διαδραματίζεται το 1981, την περίοδο της Δικτατορίας στην Αργεντινή, και ακολουθεί την ιστορία του Λουίς (τον υποδύεται ο Τονάτιουχ), ενός ομοφυλόφιλου κομμωτή που εκτίει ποινή φυλάκισης.
Για να ξεφύγει από την καθημερινή φρίκη της φυλακής, φαντάζεται τον εαυτό του στις ταινίες της Λούνα. Όταν στο κελί του μεταφέρεται ο μαρξιστής πολιτικός κρατούμενος Βαλεντίν (Ντιέγκο Λούνα), οι δύο άντρες αναπτύσσουν έναν αναπάντεχο δεσμό μέσα από τη μαγεία της μουσικής και του σινεμά.
Τζένιφερ Λόπεζ: Τα σχόλια για το νέο look της
«Ουάου, η ξανθιά Τζένι μου αρέσει», «είναι σαν την Τζιν Χάρλοου αναμεμειγμένη με την Γκουέν Στεφάνι» ήταν ορισμένα από τα σχόλια με κάποιους να εκτιμούν ότι η JLo μοιάζει πολύ με τη Μαντόνα της δεκαετίας του 1990: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα μπορούσε να μοιάζει με τη Μαντόνα, αλλά μοιάζει».
Το «Kiss of the Spider Woman» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς τον Ιανουάριο του 2025.
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442