Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ ο Χρήστος Τζόλης, αφού ξεκίνησε τη φετινή σεζόν όπως σταμάτησε την περσινή.
Στο ντέρμπι της πόλης, απέναντι στη Σερκλ Μπριζ, η ομάδα του Τζόλη, επικράτησε με 2-0, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να βάζει στο 63ο λεπτό, με σουτ από τη μικρή περιοχή, το δεύτερο γκολ. Είναι το δεύτερο τέρμα του 23χρονου στο βελγικό πρωτάθλημα, αφού σκόραρε και μία εβδομάδα νωρίτερα, στο παιχνίδι απέναντι στη Μέχελεν, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.
Νωρίτερα στο παιχνίδι, η Κλαμπ Μπριζ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Κακού αποβλήθηκε στο 40′, και το εκμεταλλεύτηκε στο 59′, όταν ο Βανάκεν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.